Leöntött laptop, leöntött notebook, folyadék érte, ráömlött a sör, ráömlött a víz, beleömlött a bor, leöntöttem vízzel

notebook szerviz, laptop szerviz, notebook javitas, laptop javitas, leontott laptop, leontott notebook, viz omlott a laptopra

A laptop notebook javítás sikeressége azon múlik mikor kerül be a laptop szervizbe. Ha napokig áll a képen látható mértékben is károsodhat az elektronika (alaplap, inverter, billentyűzet, kijelző) és így egyre csökken a javíthatóság esélye.

 

 

 

 

Leönöttem vízzel a laptop készüléket, kiszárította - mégsem indul. Mi történik a laptop alaplap részével ha folyadékot kap?

leontott-laptop-folyadek-notebook

A képen látható amint az alaplapon az oxidáció felemészti az IC lábait és a forrasztási pontokat. Az oxidáció akkor is dolgozik sajnos, ha kiszárad a folyadéktól. 

Nem mindegy melyik szervizbe viszi! Ha nem azonnal foglalkoznak vele és nem laptop szerviz akkor ne vigye oda!

Fontos, hogy a töltőt húzza ki, az akkumulátort vegye ki és ne próbálja bekapcsolni. Akadályozza meg, hogy több folyadék érje. Olyan pozícióba helyezze, hogy a kijelzőbe és az alaplaphoz ne kerüljön folyadék.
Ha kiszárította akkor se kapcsolja be a laptop notebook készüléket.

Mielőbb juttassa be a szervizünkbe! Kérjen árajánlatot a fenti menüben vagy hívjon most:

ITECH GYORS SZERVIZ
1074 Bp., Alsó erdősor 3
TEL:  + 36 70 317 25 18

8% kedvezmény mozgáskorlátozottak számára vagy fogyatékkal előknek. 5%kedvezmény nyugdíjasok, iskolák, orvosok, kórházak vagy kulturális intézménynek. Van olyan ismerőse, akinek jól jöhet ez az oldal? Kérem ossza meg vele. 

Megosztom