szerző: Itech szervizBalu

Működő vagy működésképtelen - hibás vagy megunt régi laptop notebook, netbook, macbook beszámítás, felvásárlás, vásárlás.

Laptop felvásárlás, notebook adás vétel csere. hibás laptop felvásárlás

Lehetőség van arra is, hogy a nálunk beszámított régi laptop készülékéről átmentsük az adatokat az új notebook készülékére. (új vagy használt laptop készüléket nálunk kedvező áron vásárolhat)

Hozza be laptop - notebook vagy netbook készülékét szervizünkbe és felbecsüljük az értékét.

Nem javítható a készüléke és nem tud vele mit kezdeni? Nálunk van laptop notebook, netbook, macbook, tabletpc, tablet, táblagép felvásárlás.

Tudta, hogy az elektronikai hulladék veszélyes is lehet az Ön és a családja vagy a környezete számára? Ne tárolja otthon hibás laptopját ha nem muszály, főleg ne a hálószoba környékén. ( itt egyébként is ajánlatos minden elektromos eszközt nélkülözni sok szakértő szerint - nyugodtabb az alvás )

Mi megoldjuk ezt a problémát, még pénzt is adunk érte, ha használható alkatrészek vannak még a készülékébe.

Vásárolunk nem csak laptopokat, de TV és monitor készülékeket is. Akkor is ha például a TV készüléknek betört a kijelzője vagy a monitornak repedt be az LCD-je. Addja el nekünk hibás vagy működő laptop, TV vagy monitor készülékét! Van olyan ismerőse, akinek jól jöhet ez az oldal? Kérem ossza meg vele. 

Megosztom

Hibás laptop felvásárlás, fizetés azonnal

Az árajánlatot és a gyors bevizsgálást követően azonnal készpénzben fizetünk. A bevizsgálás során megnézzük van e olyan alkatrész még a készülékben ami működőképes és tudjuk e valamire használni. A bevizsgálás gyors és nem kerül semmibe valamint megvárható. Gyors pénzt tud csinálni tehát az otthon csak felesleges kacatokból.

Vidékről érdeklődik és ritkán jár Budapesten? Küldje el postán a laptop készüléket! (ha az üzlet létrejön a szállítást mi álljuk)

Hibás vagy használt Laptop felvásárlás - beszámítás - csere

 

Használt laptop - notebook - netbook beszámítás - értékesítés

Nálunk nem csak eladni, de vásárolni is kedvező áron tud. Hívjon minket bizalommal! +36 70 317-2518

Kérem segítse munkánkat azzal, hogy a G+ gombra kattint! A segítők között ajándékot sorsolunk ki!  :-)