szerző: Balu

Laptop javítás azonnal?

Javítás azonnal

Igen! Amennyiben a készüléke egyszerűbb hibával kerül be a szervizünkbe a laptop javítás azonnal megtörténik. A javítás nálunk helyben megvárható.

Ezt a szolgáltatásunkat olyanoknak ajánljuk akiknek számít az idő, mert fontos munkájuk van, a laptop a munkaeszközük és nem tudják nélkülözni a készüléket.
Az idő pénz, tehát ezzel a szolgáltatással is pénzt takaírunk meg Önnek. Nagyon sok esetben kivitelezhető az azonnali javítás. pl: törött - összetört - betört kijelző cseréje, memória csere, merevlemez csere, burkolat cseréje, zsanér csere, billentyűzet javítás vagy billentyűzet csere, bezel javítás vagy bezel csere, LCD hátlap javítás, LCD pálca javítás vagy pálca csere.

Ha a laptop hiba a készülék teljes szétszerelésével jár, ebben az esetben ha reggel beérkezik a laptop akkor estére már elkészülhet. Ide sorolhatóak az alábbi laptopk hibák a teljesség igénye nélkül. ( bekapcsoló gomb javítás, mikrokapcsoló csere, merevlemez javítás - adatmentés - telepítés, kijelző javítás )

Az összetett hibák ( amelyek teljes szétszereléssel járnak és még van egy komolyabb hiba is mellette vagy ha alkatrészt kell rendelni )  időigényesebbek.

A laptopom javítása után már Én is törzsvásárló vagyok?

Az Itech Szerviz Központ egy komplex javítási szolgáltatás! ... de miért jó ez az ügyfeleinknek?
Mert ha már egyszer valamilyen készülékét ( laptop javítás, táblagép - tablet javítás, notebook javítás, LCD monitor javítás, LCD TV javítás ) az Itech szervizzel javíttatta akkor törzsvásárlónak számít, tehát a második készüléket már kedvezményesen javítjuk ( vagy akár ingyenesen ), örök garanciát vállalunk!

Szokásunk, hogy a javítás során nem csak a hibás alkatrészeket cseréljük ki, hanem azokat az alkatrészeket is, amelyekről tudjuk, hogy gond lehet vele a közeljövőben. A tapasztalatok alapján lehet tudni a típushibákat, melyik laptopnak, tv-nek vagy monitornak melyek azok az alkatrészei, amelyek idővel elöregszenek, kiszáradnak.

Laptop javítás ingyenesen?

Ingyenes laptop javításIgen! A laptop javítása akár ingyenes is lehet, mert a munkadíj levásárolható üzletünkben használt laptop, használt monitor vagy TV vásárlása esetén. Minden egyes megvásárolt készülék árából 10% jóváírható!

Hogyan működhet ez a gyakorlatban? Íme egy példa:
Ügyfelünk laptopot javíttatott nálunk az Acer Aspire laptop nem kapcsolt be, amint kiderült a laptop töltőjének a kábele tört meg. A javítás 4.000Ft-ba került.

Kiderült, hogy az ügyfél felesége most tanulja kezelni a számítógépet, ezért neki szeretne egy olcsó használt laptopot vásárolni. A laptopért 47.000Ft-ot fizetett, de ebből az összegből levonhatta a másik laptop javításának díját.

A laptop javítás az ügyfélnek teljesen ingyenes volt!  Van olyan ismerőse, akinek jól jöhet ez az oldal? Kérem ossza meg vele. 

Megosztom

Örök garancia a laptop javításra?

Laptop javítás előzetes árajánlattal, örök garanciával. Ha készüléke a javítást követően bármikor elromlik a javítás munkadíja nem lesz még egyszer költség csak az alkatrész. A munkadíj tehát örökre ingyenes marad! Örök garanciás lesz!

Az egyik ügyfelünk visszajelzése tetszett, amikor elmesélte, hogy az Itech Szerviz Örök garancia miatt drágábban tudta eladni a korábbi laptopját, mert rajta volt az Itech Örök Garancia címke. Ez nagyon tetszett a vevőnek!

( részletek az örök garancia menüpontban )

Miért tudjuk megvalósítani és hogy lehet ilyen olcsó a laptop javítás, tv javítás vagy a monitor javítás?

Alaplap javítása olcsónAz elektronikai berendezések úgy vannak felépítve, hogy különböző panelekből állnak. Alaplap, táp panel, vezérlő panel, VGA panel, TCON panel, inverter panel.
A legtöbb szerviz a javítás során ezeket egyszerűen kicseréli. ( igen költséges, drága lesz a javítás )
Mi ezt nem szeretjük, mi megjavítjuk a paneleket. Erre specializálódtunk. Így lehet, hogy előfordul, hogy ugyanaz a javítás nálunk fele annyiba se kerül.

Mit jelent ez egy laptop javítás során a gyakorlatban? Alaplap javítása olcsón!

Nagyon gyakori, hogy laptop alaplap javításra van szükség. Vannak szervizek, akik műszakilag és szakamilag nincsenek felkészülve az alaplap javításra, ezért vagy az alaplap cseréjét fogják javasolni ( gyakran meghaladja az egész laptop értékét ) vagy továbbküldi az alaplapot javításra ( rá fog rakódni egy plussz nyereség és sok idő ).
Mi alaplap javítására vagyunk specializálódva, ezért az alaplapot olcsón és gyorsan megjavítjuk, ha még javítható állapotban van.

Milyen laptop javítás szolgáltatásaink vannak?

Mindezekről részletesen is olvashat a jobb oldali menüben!

 • alaplap javítás,
 • zsanér javítás,
 • burkolat javítás,
 • kijelző javítás,
 • aljzat javítás,
 • billentyűzet javítás,
 • adapter javítás,
 • töltő javítás,
 • VGA javítás,
 • BGA javítás,
 • videókártya javítás,
 • chip javítás,
 • valamint bármilyen laptop hibával kapcsolatos javítás.

Nálunk olcsóbb a javítás, mert az alaplapot és egyéb elektronikát nem rögtön cseréljük, ( lényegesen drágább művelet ) hanem megjavítjuk. ( 30-70%-al kedvezőbb költség )

Kérjen árajánlatot a felső menüben vagy hívjon bizalommal! Tel: +36 70 317 25 18

Kérem segítse munkánkat azzal, hogy a G+ gombra kattint! A segítők között ajándékot sorsolunk ki!  :-)