Notebook szervíz, notebook javítás akár ingyenes bevizsgálással, ingyenes javítással, amíg az akció tart!

Notebook szerviz ingyenNotebook szervizünk egyszerűbb hibák esetén ingyenesen végzi a vizsgálatot.

A laptop javítás is lehet teljesen ingyenes, ha levásárolja. Ha használt laptop, használt notebook, használt TV vagy használt monitor vásárlását tervezi minden megvásárolt termék árából 10%-ot jóváírunk. ( amíg a laptop javítás költsége fedezi )

 

" Acer Aspire javítása 8.000Ft-ba került, de terveztem egy használt laptop és egy használt táblagép vásárlását is a gyerkőcöknek, másnapra úgy is lestrapálják. Ez a használt notebook és a tablet 81.500Ft-ba került összesen, amiből levonták az Acer szerviz árát. Ergo valóban ingyenes volt a javítás! Nem semmi a mai világban! "
>> Tóth Tamás, Budapest, Rózsák tere, 2014 Január


' Asus K53 laptopom mindkét oldalán a zsanér széfeszítette a burkolatot, nem lehetett lecsukni rendesen, kinyitni pedig életveszélyes volt, mert közben recsegett és törte - roncsolta az alsó burkolatot meg a kábeleket nyírta, időnként emiatt már képet sem adott. 
Az LCD hátlap vagy fedél már úgy széttört, hogy csak darabokban tudtam elvinni a szervizbe. Az alsó és a felső burkolatból kipotyogtak azok a kis réz csavar perselyek amik tartják a zsanért. Más szervizekbe cserélni akarták az alsó és felső burkolatot és a zsanért is, meg persze a hátlapot is. Erre olyan árat kaptam, ami több, mint a laptop értéke.
Az Itech Szerviz egy ragasztásos - forrasztásos eljárással kedvező áron ( töredékéért ) megjavította. Életmentő volt!  '

>> Kun János, Budapest, Rákóczi u 83, 2014 Január 


' Sony Vaio laptop töltő adapterét megrágta a kutyusom. Ilyen speciális gyári töltőt sehol nem árulnak és sehol nem tudták megjavítani, mert azt a csatlakozót is szétcincálta a kutyuli amit be kell dugni a notebook aljzatba. Hiába mondtam a cunci mókuskának, hogy a kábeleket, cipőket nem szabad, de mindegy. Olyan arik voltak a fiúk, hogy egy órán belül megjavították a laptopomat, mert nem tudtam facebookozni, meg semmit. 
Gyárilag túl laza volt a fej és hamar kijárt az laptopból, de most az is megjavult, ha bedugom bent is marad.
Mindenkinek  ajánlom az Itech szervizt !
'
>>  Kovács Anna, Budapest, Munkás u 3, 2014 március 15 


' A Windows nem akart betöltődni, korábban már volt ilyen, de utána mindig megjavult magától, de most csak kéken kiirt valamit, aztán se kép se hang. A merevelemez már korábban is problémázott, de a legnagyobb gondom az volt, hogy adatmentés az nem volt. Ügyvéd vagyok és fontos és titkos dokumentumok is vannak mindig a laptopomon. Toshiba C660. 
Nagyon sok munkától kíméltek meg azzal, hogy a hibás HDD -ről is képesek voltak az összes adatomat visszanyerni. Dokumentumokat, képeket, levelezést, családi videókat, könyvelő programot, számlázó programot, tervező szoftvert. Igazából fogalmam se lett volna hogyan telepítem ezeket újra, mert a termékkulcsokat is elektronikusan kaptam és azt is a levelelzésemből tudom csak visszanyerni.
A HDD cserével újra használható lett a hibás notebook, most olyan gyors a friss telepítés miatt, mint gyári új korában és jótt tett neki a hűtő takarítás is, mert mos már nem forró - nem melegszik úgy, mert tojást lehetett volna rajta sütni '
>> Dr. Kása, Budapest, 2014 április 


' Acer Aspire laptopom LCD LED kijelzője betört, pedig nem törént semmi. Ütés vagy ilyesmi nem érte, nem is lehetett látni rajta semmit, csak amikor bekapcsoltam akkor olyan képet adott, mintha elfolyt volna olyan szerűen, mint a pókháló. A felületén semmilyen sérülés. 
A garancia szervizben mégis azt mondták, hogy én betörtem a kijelzőt.
Az Itech Szerviz fél órán belül kicserélte és közel fele volt az ár, mint amit máshol modtak rá. A 15.6" kijelző csere munkadíja telejesen ingyenes és itt helyben megvártam. Nem a gagyi kínai kijelzőt rendeltem meg, hanem a jó minőségű LCD-t, ami megbízhatóbb. Választhattam, hogy fényes vagy matt monitort kérek. Dilema, mert a fényesnek szebb színei vannnak, de tükröződik. A matt nem tükröződik, de nem olyan szép a megjelenítés. Maradtam a fényesnél.
Kényelemes az üzlet, le lehet ülni, közben lehet zenét hallgatni, helyeben lehet parkolni. '
>> Katona Lajos, Budapest, Péterfy Sándor utca, 2014 augusztus 


' Nem adott képet csak sípolt a DELL M5010 laptopom, pedig csak 3 éves kb. A kijelzőn csak nagy feketeség, még a BIOS -ba sem tudtam belépni, hogy lefuttassam a DELL öntesztet, korábban ez kiirta ha valamilyen hiba volt a géppel. Másik vinyóval és másik memóriával próbáltam, semmi változás. Próbáltam másik töltővel, akku nélkül, de csak a sípolás és semmi életjelet nem adott.  Pedig amikor vettem azt mondták a bevásárló központba, hogy ez a legjobb minőség. Persze akkor romlott el, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Egy másik szerviz megrendelt bele valami alkatrészt, ott volt 3 hónapig és közölte, hogy nincs hozzá alkatrésze és nem tudja megjavítani. 
Az Itech szerviz 3 napra vállalta, két nap után szóltak, hogy elkészült. '

>> Márián Szilvi, Budapest, Huszár u, 2014 december 


' Először csak néha nem töltött az Asus laptop töltője, aztán csak bizonyos szügben, ha megfeszítettem a töltő csatlakozóját akkor töltött, különben nem. Végül már csak akkor volt hajlandó működni, ha kiékeltem a csatlakozót. Egy idő után azonban eljutott addig, hogy egyáltalán nem töltötte a laptopot. Vettem másik töltőt, de azzal sem. Megnéztem a laptop alaplapján a csatlakozót és a középső tüske nem állt stabilan. Lógott. Máshol csak alaplap cserével tudták volna javítani a hibát, olyan áron, hogy azon vettem volna egy másik notebookot. Az aljzat csere után remekül működik, köszönettel : '
>>  Vigh Lajos, Budapest, Dohány utca, 2015 január