szerző: Balu

Ingyenes és megvárható laptop kijelző csere, notebook kijelző javítás, Budapest VII. kerület

Örök kijelző garancia

Bármilyen típusú és méretű laptop kijelző csere - gyártótól függetlenül ( pl: betört, sérült, összefolyt, karcos, pixelcsíkos, pixel hibás, foltos, nem színhelyes - törött kijelző esetén )

Mennyi a kijelző csere költsége?

Nálunk a beszerelés ingyenes! Az ingyenes kijelző csere feltétele természetesen, hogy a kijelzőt nálunk vásárolja! Akkor is kérhető kijelző csere nálunk, ha nem tőlünk vásárolta a kijelzőt, de ebben az esetben költséggel jár.

Mennyi időre vállaljuk a laptop kijelző cseréjét?

Máshol 2 hetet mondtak? Nálunk megy kávé mellett megvárható a kijelző csere! Pontos időt sajnos nem lehet mondani a laptop készülékek változatossága miatt. Van olyan laptop amit a kijelző csere miatt sajnos teljesen alaplap szinre kell bontani. Viszont nem ezek vannak többségben. Azt lehet mondani, hogy átlagosan véve egy - egy kijelző cserét 15-20 perc alatt el lehet végezni, kivéve ha az a laptop teljes szétszerelésével jár.

Örök garancia

A munkánkra örök garanciát vállalunk, ha nálunk szereltet és újra összetöri garantáljuk, hogy a munkáért ismét nem kell fizetnie csak az alkatrészért. Az alkatrészre minőségtől  és attól függően, hogy új - használt vagy szépséghibás kijelzőt kér 3-6-12 hó garanciát vállalunk. 8% kedvezmény mozgáskorlátozottak számára vagy fogyatékkal előknek. 5%kedvezmény nyugdíjasok, iskolák, orvosok, kórházak vagy kulturális intézménynek. Van olyan ismerőse, akinek jól jöhet ez az oldal? Kérem ossza meg vele. 

Megosztom

Olcsó laptop kijelző

Olcsó laptop kijelző, LCD olcsón! ( A leggyakoribb méretek 18-30 EFt ( új ) környékén a használtak 8EFt-tól. Mérettől, technológiától és a korától függ az ár. ) Kérem kérjen árajánlatot a fenti menüben!

Tudunk ajánlani új, használt és szépséghibás laptop kijelzőt is. ( ha a legolcsóbb megoldást  keresi, már 8.000Ft-tól vannak laptop kijelzőink. )

Tovább csökkenti a laptop kijelző költségeit, hogy a kijelző beszerelése ingyenes. Ha az olcsó laptop kijelzőt válassza van rá lehetőség, hogy beépítés után megnézhesse, tetszik e Önnek a kijelző. Ha nem tetszik, ajánlunk másikat!

Laptop kijelző javítás, Notebook LCD javítás

Laptop kijelző javítás ( sok esetben még javítható a kijelző pl: nem ad háttérvilágítást )

fénycső csere,

LCD kábel sorkapocs javítás,

inverter javítás vagy csere,

inverter kábel javítás vagy csere,

LCD kábel javítás vagy csere,

MXM VGA kártya javítás vagy csere, 

Laptop kijelző javítás vagy csere a gyakorlatban

 

Laptop vagy kijelző típus

Laptop kijelző hiba

Laptop kijelző javítás, csere

Asus K53 laptop kijelző Betört laptop kijelző Laptop kijelző csere, 15.6" LED LEFT Glare LG LCD
DELL Inspiron Mini 12 Megfolyt a kijelző 12.1" LCD WXGA CCFL kijelző csere
Toshiba SATELLITE C650 Remeg a kép, hajtogatásra néha elmegy és visszajön a kép, nagyon melegszik LCD LVDS kábel javítás, hűtőrendszer - ventilátor felújítása,
DELL Adamo 13 Fekete kép, nem indul, leesett Érintkezési hibák.
DELL Inspiron 10 Törött laptop kijelző 10.1" WSVGA 40 pin LED kijelző csere

Olcsó Laptop kijelző, notebook LCD képernyő

Mi a megoldás ha a használt kijelző áránál is kevesebbet szán a kijelző cserére?

A fénycső cseréje ha ez a hiba vagy ha a legolcsóbb megoldást keresi egy szépséghibás kijelző vásárlása! Kérjen ajánlatot a felső menüben!

Leöntött kijelző, folyadék - ital került bele, foltos, beázott, maszatos a kép

laptop-notebbok-LCD-kijelzo-csere-szerviz-javitas

Mit lehet tenni, ha leöntöttem a laptopot folyadékkal, itallal, pezsgővel, vízzel?

Általában nem lehet rajta segíteni csak kijelző cserével, de többet tudunk ha behozta a szervizbe. Fontos, hogy érdemes lefelé fordítani, hogy ne menjen a folyadék jobban a kijelzőbe. A laptop kijelző cseréje leöntött kijelző esetén ingyenes ( a munkadíj ) és megvárható.

 

 

Nincs kép a laptop kijelzőn, notebook LCD -n

"Egyáltalán nincs kép a notebook kijelzőn, de a laptop rendesen működik, a Windows-t betölti, minden más rendesen működik. Kijelzőt kell cserélnem?"

Ha egyáltalán nincs kép nem feltétlenül kijelző hibáról beszélünk, de ha mégis akkor általában fénycső hiba vagy LCD kábel hiba lehet. Ritka esetben előfordulhat, hogy a kijelzőn felül elhelyezkedő elektronika ( TCON panel ) megy tönkre, ebben az esetben csak kijelző cserével orvosolható a hiba. Ha bevizsgáltuk pontosan meg tudjuk mondani. 

Betört laptop kijelző csere, törött notebook LCD cseréje Budapest VII. kerület

laptop-notebbok-kijelzo-csere-szerviz-javitas

Nem is hinnék milyen gyakori eset, a betört, törött laptop kijelző probléma.

Ráesett egy könyv és repedt a kijelző. Összecsukjuk a billentyűzeten felejtett egeret és törik a képernyő. Leesett, leejtett, összetört laptop kijelző.

 

A megoldás a kijelző csere. Ingyenes a beépítés és egy kávé mellett megvárható. Új minőségi laptop kijelző kerül beépítésre, de van olcsó használt kijelző is.

Kérem adja meg a notebook kijelző méretét vagy a laptop típusát és kérjen kijelző árajánlatot a fenti árajánlat menüben!

 

Kérem segítse munkánkat azzal, hogy a G+ gombra kattint! A segítők között ajándékot sorsolunk ki!  :-)